NajPrzepis.pl Świąteczne wypieki Urodziny Przekąski Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka
Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka
Przepis Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   5.1.2021

Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka

Zdrowe zakąski bez chleba. Świetny wybór na różne uroczystości lub przyjęcia. Ci, którzy zdrowo się odżywiają, z pewnością docenią taki poczęstunek.

Składniki
ogórek
tuńczyk
twaróg
kwaśna śmietana
sól i pieprz
suszone pomidory
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Pokrój ogórka w cienkie plasterki. Dla ułatwienia możesz do tego celu użyć obieraczki do ziemniaków lub warzyw.
  2. W misce wymieszaj twaróg, kwaśną śmietanę, sól, pieprz i tuńczyka z puszki.
  3. Nałóż masę na plaster ogórka i zwiń w rolkę. Dla ozdoby dodaj pokrojone suszone pomidory.
  4. Do pasty możesz dodać wszystko, co lubisz lub co znajdziesz w domu w lodówce.
Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz