NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Rzodkiewkowa pasta do chleba
Rzodkiewkowa pasta do chleba
Przepis Rzodkiewkowa pasta do chleba
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   20.12.2020

Rzodkiewkowa pasta do chleba

Prosta pasta do chleba z rzodkiewek, tofu i śmietany. Dodaj cebulkę i posmaruj nią świeży chrupiący chlebek.

Składniki

Będziemy potrzebować:

1 pęczek
rzodkiewek
do smaku
sól, pieprz
1 szt.
cebula
4 łyżki
śmietany
odrobina
masła
1 op.
tofu
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Na maśle zeszklij cebulę, dodaj rzodkiewkę startą na tarce na grubych oczkach, posól, popieprz i podsmaż.
  2. Pozostaw do ostygnięcia i wymieszaj ze startym na tarce na drobnych oczkach tofu
  3. Na koniec dodaj śmietanę i wymieszaj. Podawaj ze świeżym chlebem.
Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz